Depend – 470

Kollektion: Minilack, Våren 2016
Utskickat i recensionssyfte

Ok, jag lovar att variera mig strax. Imorgon är det ju fredag och då är det dags för något mer spektakulärt. Först vill jag bara visa 470 för att sedan ta en liten paus från kollektionen.

Usch, måste kapa naglarna imorgon också. De växer så det knakar men är torra och vill bara spricka när de fått lite längd.

Dagens lack är ett krämlack i en blandning mellan turkos och teal. Snyggt men ändå inte sådär så att jag trillar av stolen. Då älskade jag gårdagens gröna lyckopiller mer.

Applicering: Två lager, kanske borde jag ha lackat med tre på några av naglarna. Lättlackat och normal torktid.

 


 

English:

Minilack, Spring 2016
Sent for review

Ok, I promise to show you another brand tomorrow. First I wanted to get this out here and then I will show other brands for a while.

470 is a creme in a mixture between teal and turquoise. Nice but I fell more in love with yesterday’s green shade.

Application: Two coats but I see in the pics that I should’ve used one more coat on some of the nails. Easy to apply and normal dry time.

 

Depend - 470 01

Depend - 470 02
Depend - 470 04

Depend - 470 06

Depend - 470 07

Depend - 470 10

Depend - 470 11

 

2 thoughts on “Depend – 470

  1. Nej, jag går inte heller igång på det här riktigt. Konstigt egentligen för jag tycker verkligen färgen är superfin, men ändå lyckas jag sällan bli särskilt till mig över liknande lack. De känns inte så intressanta?

    • Jag kan inte heller riktigt säga varför jag inte fastnar för detta. När jag ser färgen i flaskan brukar jag ändå bli sugen men på naglarna, inte så exalterad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *