Depend O2 – 4088 Lovely Mirage

Kollektion: The Great Desert, Våren 2016
Utskickat i recensionssyfte

Jag har hela O2’s vårkollektion samt Sorbet-kollektionen att swatcha men tänkte börja med den här kollektionen istället som dök upp i förra veckan. Kollektionen kommer att finnas ute i butik från och med v.15 och innehåller matta lack i jordiga och naturnära färger.

Först ut är det vita lacket. Det är verkligen fräscht med vita naglar och när finishen blir så här halvmatt är det verkligen snyggt. Nu glömde jag att testa detta med matt överlack men det är snyggt så här också.

Värt att nämna här är att mina naglar är katastrof på alla sätt och vis. Ojämna, räfflade och skivar sig överallt och även om jag har en ridgefiller under så är det svårt att få ett sådant här lack helt jämnt. Det är alltså inte lackets fel om det ser lite ojämnt ut.

Nagelbanden ska vi inte prata om. *snyft, snörvel, bööööl*

Applicering: Helt ok att lacka med. Det är ju vitt och då kan en inte förvänta sig perfektion. Kan vara lite rinnigt men hellre det så att det inte blir så där kritigt. Tre lager och snabb torktid.

 


 

English:

The Great Desert Collection, Spring 2016
Sent for review

I have a lot of Depend polishes to swatch but decided to begin with this new collection that will be out in stores from week. 15.

This collection consists of matte polishes in earthy tones. Beautiful collection.

First out is the white one. This is fresh. I love to wear white nails and the semi matte finish is really nice.

My nails are in really bad condition at the moment. They are SO uneven and despite a ridgefiller as a base it’s not completely even. So, if this looks uneven, it’s because of my nails not the polish.

Application: Three coats. A bit runny but I prefer runny before a chalky white. Good dry time.

 

Depend O2 - 4088 Lovely Mirage 02

Depend O2 - 4088 Lovely Mirage 03

Depend O2 - 4088 Lovely Mirage 06

Depend O2 - 4088 Lovely Mirage 08

Depend O2 - 4088 Lovely Mirage 09

Depend O2 - 4088 Lovely Mirage 10

 

2 thoughts on “Depend O2 – 4088 Lovely Mirage

    • Vad snällt av dig. Som tur är så syns det inte så väl med lack på. Blir lite orolig över hur de ser ut nakna. Hoppas bara inte det blir värre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *