Depend O2 – 473

Kollektion: Våren 2016
Utskickat i recensionssyfte

Typiskt. Igår hade jag tänkt bryta av med ett lack av annat märke men jag var alldeles för trött för att orka så idag fortsätter jag med Depend. Näst på tur är ljust, mintiga 473 och eftersom det är Karin’s Gröna Onsdag blir ju det perfekt. Karin visar också Depend idag men från sommarens kollektion. Jag ligger lite efter.

473 är inget nytt. Vi har sett mintiga krämisar innan. Det jag gillar med detta är att det har en väldigt bra formula och det är ett mintlack som funkar på mig utan att det ser knas ut. Jag tycker att det är riktigt tjusigt till och med.

Applicering: Två lager. Vid för tjocka lager kan det uppstå luftbubblor. Det lyckades jag med på två naglar här. Vid aningens tunnare lager blir det alldeles perfekt. Helt jämnt och fint. Normal torktid.

 


English:

Spring 2016 Collection
Sent for review

Aight, Depend again. I’m so sorry but I would like to swatch this collection as soon as possible. That’s why I don’t mix up with other brands right now. But soon.

It’s time for the light, mint green creme and it’s perfect to blog about that today since it’s Karin’s Green Wednesday. Karin is also showing Depend today but from the summer collection.

This is nothing new. We’ve seen this mint before. But I love the formula and that it looks great to my pale skin tone.

Application: Two coats and good formula. There can be bubbles, though, if you use too thick coats. Normal dry time.

 

Depend O2 - 473 04

Depend O2 - 473 03

Depend O2 - 473 07

Depend O2 - 473 08

Depend O2 - 473 12

Depend O2 - 473 14

Depend O2 - 473 15

 

5 thoughts on “Depend O2 – 473

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *