Depend O2 – 476

Kollektion: Våren 2016
Utskickat i recensionssyfte

Jag har ju varit förtjust i den här kollektionen så här långt men nu kommer det lacket som är typ bottennappet. Nej, det är inte fruktansvärt på något sätt, bara inte alls min färg. Men sen går jag sällan igång på den här typen av nyanser. Det ser ok ut på mig och till hudtonen men det hjäper inte.

Lacket är ljust gulbeige. Får mig att tänka på moccatårta. Min mormor är expert på moccatårta och många bitar har det blivit på födelsedagarna. Själva moccakrämen är i den här färgen. 🙂 Jag föredrar nyansen som moccakräm! 😀

Applicering: Återigen, fin formula. Två lager som är lagom rinniga så att det jämnar ut sig fint. Normal torktid.

 


English: 

Spring 2016 Collection
Sent for review

I have really enjoyed this collection so far but now it’s time for the one I can live without. This is a light, yellow toned beige. It’s not ugly but I don’t think it’s especially fun either.

It reminds me of a creme my granny does when she’s making a special cake, mocca cake (?). It’s a creme of butter, sugar and coffee, I think, and it looks like this polish. 🙂

Application: Two coats and good formula. Normal dry time.

 

Depend O2 - 476 03

Depend O2 - 476 07

Depend O2 - 476 09

Depend O2 - 476 10

Depend O2 - 476 11

Depend O2 - 476 13

 

4 thoughts on “Depend O2 – 476

  1. Moccatårta låter mums! Håller med om att det är en lite svår färg, den skulle varit lite gulare så hade jag nog gillat den mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *