Essie – Starry Starry Night (New Version)

Kollektion: Retro Revival Collection, Våren 2016

Hm. Jag har varit nagelnörd sedan 2008, nåt sånt. Starry Starry Night är ett sånt där lack, ni vet, som en bara har drömt om. Det fanns och sen, fanns det inte mer. Eller jo, det gick att hitta på eBay för hutlösa summor. Eh, nej tack.

Det var bara att glömma. Ungefär som OPI Creme De Menthe eller OPI My Private Jet i originalversion.

Men så fick en höra att Essie skulle släppa några gamla godingar på nytt. Bland annat Starry Starry Night. Åh, lycka. Givetvis var jag med på en sambeställning på studs. För att efter några dagar få se swatches på denna fuskversion. 🙁 Meh! Vad är detta för lurendrejeri?

Lacket är inte som originalet. Ja, det är blått och ja, det har silverglitter. Men originalet har något som kallas för diamond dust och är ett mer finmalt glitter. Det nya lacket ser mer ut som något man kan hitta var som helst. Gina kan ha ett liknande, har jag sett. Jag betalade ändå en slant för detta och förväntade mig originalversionen men så här blev det.

Det här är helt ok, det är fint. Jag gillar den blå nyansen och glittret i men kan inte låta bli att vara besviken och att att dessutom få fortsätta sukta efter det riktiga Starry Starry Night. Jag har sett att Colors by Llarowe har ett lack som liknar originalet så det få nog åka upp på önskelistan nu.

Nu har jag babblat om allt annat och höll på att glömma att nämna att det är Emelie’s Blå Måndag idag. Så, in och hälsa på hos henne ocskså vettja!

Applicering: Här är det inga problem. Har läst om att formulan skulle vara sådär men det upplevde jag inte alls. Två, flödiga och lättlackade lager, ett lager överlack, klart! Normal torktid.

 


 

English:

Retro Revival Collection, Spring 2016

You’ve heard and seen about this polish before. The old, VHTF Starry Starry Night was on the market again. Lucky us all! But then, swatches came and we could all see, this wasn’t the Starry Starry Night we had hoped for. This was another polish. It’s blue, yes, and it has silver glitter, yes. But the diamond dust is not there. It’s fine and ok but it looks just as an ordinary drug store polish, you know.

So, my search for Starry Starry Night goes on and maybe I will buy Colors by Llarowe Twinkle, Twinkle Little Star.

And, I almost forgot. It’s Emelie’s Blue Monday.

Application: I’ve red this has a tricky formula but I don’t agree. I think it’s great. Two, thick and easy coats and good dry time.

 

Essie - Starry Starry Night 04

Essie - Starry Starry Night 06

Essie - Starry Starry Night 07

Essie - Starry Starry Night 08

Essie - Starry Starry Night 09

Essie - Starry Starry Night 11

 

8 thoughts on “Essie – Starry Starry Night (New Version)

  1. MEH! ser ju inte alls ut som originalet. kan ju visserligen kännas skönt för de som har skaffat sig en originalflaska och sett det som en investering. men fult gjort ändå. är ju inte alls speciellt på något sätt. tur jag inte kom mig för att beställa en flarra.

    • När jag beställde visste jag inte men dagen efter fick jag se swatches på detta. Va fan?! Dumma Essie kan jag tycka.

  2. Åh, det är tråkigt när de säljer in det som ”starry starry night kommer tillbaka” när det sen inte blir så. Det är ett superfint lack men inte särskilt nära originalet. Ok om ens pojkvän tycker de är samma men Essies personal borde inte alls göra det 🙁

    • Jag förstår inte varför detta händer då och då. Ungefär som med China Glaze Emerald Sparkle. Som tur e fick jag tag i originalet till slut.

  3. Det är ju fantastiskt fint även i denna versionen, men förstår besvikelsen. Det var ju originalet man suktade efter. Ska försöka ta mig iväg till mitt uthämtningsställe i dag och hämta min flaska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *