F.U.N Lacquer – Million Dollar Dream

Kollektion: 1st Anniversary Collection

För några dagar sedan var det så nära att jag köpte lite fler F.U.N-lack då de hade rea i flera dagar. Jag kunde bara inte bestämma mig för vilka lack jag skulle satsa på (vill ha ALLA!!) och rätt var det var så var rean över. Gaah. Så dumt. Nåja, det är väl bra om en kan testa de en redan har innan en förköper sig, så att säga.

Million Dollar Dream var ett av de första F.U.N-lacken jag köpte och först nu fick det pryda mina klor. Lagom till fredag och allt. Lyckliga jag hade dessutom glädjen att få se detta i vintersolen. WOW!

Lacket består av enbart glitter i en klar bas. Glittret är i gultonat guld och samtidigt prismatiskt som gör att det ser ut som ett hololack i sol och rätt ljus. Det glittrar så jäkla mycket och jag totalälskar detta. Dock ser det inte så värst spännande ut när solen gått ner men det är ju många lack som inte är så spännande utan solstrålar.

Applicering: Jag chansade och lackade utan annat lack som bas. Jag gjorde så att jag försökte få bort överflödig klar bas men ändå behöll så mycket glitter som möjligt på penseln. Sen lackade jag med en duttande teknik så att så mycket glitter som möjligt hamnade på nageln. Det var en bra teknik och efter tre omgångar på detta sättet såg det nästan helt täckande ut. Det tar ju lite längre tid än att lacka med ett vanligt lack men det är det värt ibland. Torktiden är aningens seg.

 


 

English:

1st Anniversary Collection

Since I’m stupid and had hard time to choose I kinda missed the sale F.U.N had a little while ago. I wanted ALL THE POLISHES and every time I sat down for my order I just gave up. And then the sale was over. *cries like a baby*

Anyways, I still have some untried F.U.N Lacquers so maybe it was a good thing I didn’t order more at the moment? (NOT!)

Million Dollar Dream is perfect for celebrating Friday. Gold and holo glitter in a clear base. Such a lovely little thing. I was lucky to see this in the winter sun and oh my, it’s super sparkly.

Application: I just a dabbing technique when applying this and three times per nail I did this and the result was almost complete coverage. Good. The dry time is a bit on the long side.

 

F.U.N Lacquer - Million Dollar Dream 02

F.U.N Lacquer - Million Dollar Dream 03

F.U.N Lacquer - Million Dollar Dream 10

F.U.N Lacquer - Million Dollar Dream 11

F.U.N Lacquer - Million Dollar Dream 12

F.U.N Lacquer - Million Dollar Dream 13

F.U.N Lacquer - Million Dollar Dream 15

F.U.N Lacquer - Million Dollar Dream 16

 

 

8 thoughts on “F.U.N Lacquer – Million Dollar Dream

  1. Jättehärligt lack! Jag har ett fåtal FUN, de flesta från deras sommarkollektion 2015. Den var riktigt stark, alla lacken är superfina och håller även den här årstiden. Gillar att de har mer än bara holo med väldigt fint microglitter i också. Om de har rea någon mer gång tänker jag 😉

    • De är ju lite dyra som många indiesar är. Försöker hålla i pengarna. Det värsta är ju att jag vill ha nästan alla FUN-lacken, även sommarkollektionen. Ser så fin ut.

    • Har inte heller råd nu egentligen så det var lika bra att jag inte handlade. Jag kan verkligen rekommendera lacken. 🙂

  2. Åh wow! Det här ser ut som det perfekta guldglittret! Skulle nästan vilja klicka hem det men är lite restriktiv med att köpa indies eftersom mina naglar krånglat så och jag verkar ha problem med många indielack.

    • Jag förstår att du är extra försiktig. Jag försöker ha koll på förändringar. Man vet ju inte. Rätt var det är så har man lackat med ”fel” lack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *