H&M – Bedazzled

Av någon anledning tyckte jag att detta lutade åt blått och hade tänkt ha det som bidrag till Blå Måndag. I flaskan tyckte jag att det var blått men jag kanske har blivit färgblind på äldre dar. :/

Väl på naglarna så var det tydligt att detta var grönt. Jag löste ju blå måndagen till slut och nu har jag ett bidrag till Karin’s Gröna Onsdag också.

H&M’s nya beauty-sortiment är ju livsfarligt för pengapungen. Än så länge har jag hållit mig till nagellacken men jag är grymt sugen på att testa några skuggor. Nagellackshyllan är ju för underbar. Det finns så mycket att välja på. Senast jag var in på H&M köpte jag Bedazzled och ett rött skimmerlack. Bedazzled ser fint ut i flaskan. Något som jag inte såg i flaskan var det guldiga gnistret som gör detta ännu vackrare.

Men nu ska jag berätta en sak. Nästa gång ni besöker H&M så går ni till nagellackshyllan och köper Bedazzled. Det är så underbart. Så överraskande gnistrigt och vackert. Jag kan inte låta bli att tänka på Zoya. Jag älskar den här typen av finish och färgen är så härlig. Väldigt somrig men vem vill inte lysa upp en höstdag med något gnistrigt. Det är påminner mig om medelhavet. Havsgrönt och alldeles underbart.

Spring och köp!

Applicering: Tre lager. Aningens skirt men formulan är otroligt lättapplicerad så det gör inget. Torkar snabbt.

 


 

English:

Now, this was a pleasant surprise. I found this little beauty at H&M not long ago and thought that it looked nice. Just nice. But when I applied this jewel I noticed this was more than nice. So sparkly and the shade is like the Mediterranean.

I can’t stop think of Zoya. And that’s a good thing.

So, run to H&M and buy this! Just do it, you won’t regret it.

And since it’s in the middle of the week we celebrate Green Wednesday together with Karin.

Application: Three coats. It’s a bit sheer but the formula is perfect and it dries super fast.

 

H&M - Bedazzled 01

H&M - Bedazzled 02

H&M - Bedazzled 04

H&M - Bedazzled 05

H&M - Bedazzled 06

H&M - Bedazzled 07

H&M - Bedazzled 09

 

2 thoughts on “H&M – Bedazzled

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *