H&M – Confetti Rain (ABC Challenge – C)

Nu har jag filat ner naglarna igen. De är i konstigt skick. Samtidigt som de är torra och lätt flisar sig så växer de så det knakar. De är på ett sätt hårdare nu men alldeles för sköra samtidigt. Dessa naglar alltså.

Idag är det måndag men istället för Blå Måndag så hänger jag på, på Helenas ABC-resa. Det är dags för C och det här H&M-lacket, som inte längre finns i sortimentet, kan jag äntligen lägga undan som testat. Det här är ett pluttinuttigt, rosa glitterlack med rosa och vitt glitter samt rosa skimmer. Jag testade att lacka med detta på egen hand och det funkar väl men jag borde ha lagt det över en täckande bas.

Grejen är att jag har lackat och lackat, massa lager för att få det så här täckande. Det blir rätt fint faktiskt men hade jag haft mina längre naglar hade det nog inte varit lika snyggt då det är väldigt skirt.

Jag tror att det är det kalltonade rosa skimret som gör att jag gillar det. Det blir inte alldeles FÖR gulligt då även om det givetvis fortfarande är väldans sött.

Applicering: Lättapplicerat och hade varit perfekt som layering. På egen hand. Många, många lager. Torkar trots allt väldigt fort och även om det är många lager blir det inte fult tjockt på nageln.

 


 

English:

Today it’s time for C in Helena’s ABC Challenge. I have finally tried this cute glitter by H&M. It’s no longer available and I want to try all old H&M-polishes so I can concentrate on the new ones.

This polish is sheer and cute. Pink and white glitter in a pink, shimmery base. I used this on it’s own but it’s very, very sheer. I used so many coats, cant even remember how many. Could be interesting over black. I think it looks rather great, to be honest. The cool toned pink shimmer is nice. So, despite all coats, I approve.

Application: Easy to apply but very sheer. I don’t know how many coats I used but it dries quickly.

 

H&M - Confetti Rain 01

H&M - Confetti Rain 03

H&M - Confetti Rain 04

H&M - Confetti Rain 08

H&M - Confetti Rain 09

H&M - Confetti Rain 10

 

7 thoughts on “H&M – Confetti Rain (ABC Challenge – C)

  1. Såg bilderna och funderade på om du lagt det över något annat eller inte. Har nämligen ett som jag misstänker kan ha kommit ut samtidigt från HM fast blått.

    I all fall tycker jag det här var gulligt. Riktigt fint faktiskt.

    • It’s a cute polish. That’s sad that you never had the chance to get it. Maybe H&M releases something similar to their new line?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *