H&M – Green As Gold

Karin’s härliga Gröna Onsdag är här och jag hade beslutsångest inför dagens gröna val. Solen tittade nästan fram och jag var på väg att lacka med ett hololack men så blev det alldeles igenmulet, så det fick bli denna duokromiska skönhet istället.

Green As Gold var ett av de tre första lacken jag köpte från H&M’s nya sortiment. Det är så vackert. Det skiftar från guld till grönt. I flaskan anas även blått men det är svårt att utskilja i verkligheten.

Det här är förmodligen en dupe till Chanel Péridot. Ett lack jag köpte för dyr peng en gång i tiden. Här kommer då H&M och släpper en perfekt kopia med perfekt formula för 49 kr. Så, ni som missade Péridot eller inte hade råd då, passa på att skaffa Green As Gold.

I och med att formulan var så bra blir jag sugen på resten av de duokromiska H&M-lacken. Ja, det finns fler. 🙂

Applicering: Formulan är så lättkontrollerad och penseln är perfekt. Penseldragen är omöjliga att undvika på den här typen av lack men det blir så bra det kan bli. Två lager på mina korta naglar men på längre naglar krävs nog tre lager. Jag avvaktar lite med topplacket på duokromiska lack då de annars gärna krymper vid tippen. Låter de torka lite och sen lägger jag på topplacket. Snabb torktid.

 


 

English:

Did you miss out on the expensive Chanel Péridot? Here’s your chance to grab it to a better price tag.

This is my contribution to Karin’s Green Wednesday this week and I find it so beautiful. I also have Péridot but I love the shade so much that it doesn’t hurt having more bottles of the shade.

It goes from beautiful gold to green and I totally love it.

Application: Perfect formula! I love the brush. Two coats on my short nails but if you have longer nails you probably need three coats. Good dry time.

 

H&M - Green As Gold 01

H&M - Green As Gold 08

H&M - Green As Gold 09

H&M - Green As Gold 10

H&M - Green As Gold 14

H&M - Green As Gold 18

H&M - Green As Gold 19

 

10 thoughts on “H&M – Green As Gold

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *