H&M – Green Machine

God morgon! Dags för den där dagen i veckan då en kan vara säker på att det visas en vacker färg. Nämligen grönt. Karin visar en repris och vilken vacker repris. Älskar FNUG’s hololack och får nog ta fram dem igen.

Jag hade tänkt visa detta redan förra veckan men var alldeles oinspirerad och trött den onsdagen så jag sparade lacket till dagens Gröna Onsdag istället.

Det är nog tredje lacket jag testar från H&M’s nya serie och även detta är jag imponerad över. I flaskan ser det ut att vara en mossig och kall grön nyans men på naglarna blir det en varmare nyans som är så vacker. Bli inte avskräckt av hur det ser ut i flaskan alltså.

Jag tycker att finishen ser ut att vara foil, vilket jag gillar. Jag har några till nya H&M-lack men kommer att köpa fler helt säkert.

Nu ska jag ge mina naglar lite extra kärlek. De blir bara sämre och sämre i skick. Snyft.

Applicering: Två lättlackade lager och normal torktid.

 


English:

My thought was to show you this last Wednesday but I was so tired then so I decided to wait until this Wednesday instead. Karin is showing an old favorite today and that is just gorgeous.

Green Machine from H&M’s new line looks cool toned and mossy in the bottle but turns more warm toned on the nail. So surprisingly beautiful. I can recommend this if you like mossy greens. The finish is foil.

Application: Two coats, easy application and good dry time.

 

H&M - Green Machine 02

H&M - Green Machine 03

H&M - Green Machine 4

H&M - Green Machine 07

H&M - Green Machine 11

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *