H&M – Sultry Sapphire

Även om Januari brukar vara tråkigt så går tiden så himla fort. Jag reagerade på dagens datum, 18:e Januari! Redan? Jag fattar inte var tiden tar vägen.

Det är hur som helst måndag och det innebär ju blått här eftersom jag gör allt för att vara med på Emelie’s Blå Måndagar. Från februari börjar dock Helenas (Lacky Corner) ABC-resa igen och den är ju perfekt att vara med på. Då är det måndagar och torsdagar som gäller så de Blå Måndagarna får ta paus ett tag.

Till dagens lack. Ett H&M-lack från det gamla sortimentet så det kanske inte känns så intressant då det inte går att få tag på längre men jag vill ändå blogga om det.

Det är ett mörkt, djupt blått skimmerlack och väldigt vackert men det känns som att jag har ett gäng som ser ut så här och därför blev jag inte så begeistrad. Men det ÄR snyggt, det är alltid snyggt med mörkblå naglar, tycker jag.

Applicering: Lätt att lacka med men ganska skirt så det krävdes tre lager. Det ser bra ut men i vissa ljus syns ändå nageln igenom. Torkar lite segt.

 


 

English:

I have some old H&M-polishes left to try and it’s time to get rid of them. They’re not available anymore so I guess it’s not too interesting to see them. I want to blog about them anyway, so I can put them in my Helmer where all the tried polishes are.

It’s Emelie’s Blue Monday and I had one blue from H&M to try. Perfect! This one is dark and deep and has beautiful shimmer. I love the shade but at the same time I feel I have tons of polishes like this already!

Application: Easy application but a bit sheer. I needed three coats and it’s ok but in some lightings I could see the nail through. The dry time is a bit slow.

 

H&M - Sultry Sapphire 03

H&M - Sultry Sapphire 04

H&M - Sultry Sapphire 08

H&M - Sultry Sapphire 11 4H&M - Sultry Sapphire 12

H&M - Sultry Sapphire 13

 

8 thoughts on “H&M – Sultry Sapphire

    • Det är verkligen snyggt men jag tror att det kan finnas ett liknande i nya sortimentet. Jag antar det i alla fall. Får nog gå och kika på de nya H&M-lacken snart igen. Hittar alltid nåt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *