Marie Lluy – 502

Kollektion: Efecto Tejano

Idag blir det ett sent blått bidrag. Jag har nämligen gått omkring med ett grönt lack i tron om att det var blått från början. Men nä, det var helt klart grönt. Så jag fick lacka om nu på eftermiddagen så att jag kan delta i Emelie’s Blå Måndag. Det vill en ju inte missa liksom.

Detta lacket har mamma köpt till mig i utlandet men jag minns inte om det var på Mallis eller någon annanstans. Jag har visat ett ljusblått i samma serie i gamla bloggen men detta har blivit stående av någon dum anledning.

Tur att jag plockade fram det idag för det har allt som jag gillar. Lättlackat och täcker med ett lager. Torkar till en galet snygg matt finish i en oerhört vacker nyans av blå. Jag tänker otvättad denim. Jag är helnöjd som ni kanske förstår.

Applicering: Som sagt, lättlackat, ett lager och snabb torktid.

 


 

English:

Efecto Tejano Collection

Late post today. I had a polish on my nails that I thought was blue but it really turned green on the nails so I did my nails just now, and painted them blue for Emelie’s Blue Monday.

This one is a gift from my parents (mostly mom) from one of their trips in Europe. Don’t remember if they found this on Mallorca. Maybe.

Anyways, this one is perfection. It dries to this shimmery but matte finish and look exactly like unwashed denim. Cool.

Application: One coat, easy application and dries so quickly.

 

Marie Lluy - 502 03

Marie Lluy - 502 04

Marie Lluy - 502 05

Marie Lluy - 502 07

Marie Lluy - 502 10

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *