CND Vinylux – 197 Rouge Rite

Kollektion: Contradictions Collection, Hösten 2015
Utskickat i recensionssyfte

Mörkrött krämlack som lutar pyttelite åt lila. Har vi sett detta förr? Kanske. Kan vara en dupe till IsaDora Bohemian Rose och väldigt likt Depend 7day Verry Berry.

Helt ok men jag känner inte så mycket för detta. Det kan vara så att formulan ställde till det lite. Det kan påverka min kärlek till ett lack.

Applicering: Tre lager och inte min favoritformula. På något sätt var det både tjockt och rinnigt. Det ville kladda ner nagelbanden så att jag var tvungen att städa upp efter mig. Jag vet inte om det är penseln i kombination med lacket som ställer till det. Får inte alltid kontroll med penseln på CND Vinylux-lacken. Eller så var det bara jag som hade en dålig lackdag.

 


 

English:

Contradictions Collection, Fall 2015
Sent for review

Rouge Rite is a dark red creme, leaning a tiny bit purple. Could this be a dupe to IsaDora Bohemian Rose and similar to Depend 7day Verry Berry?

For some reason I didn’t fell for this. Maybe that depends on the application.

Application: Three coats and both thick and runny. Personally I didn’t like how this was to apply. You may feel different. I couldn’t manage getting a flawless application, instead I ended with polish on my cuticles on several nails and had to do clean up afterwards.

 

CND Vinylux - 197 Rouge Rite 01

CND Vinylux - 197 Rouge Rite 03

CND Vinylux - 197 Rouge Rite 04

CND Vinylux - 197 Rouge Rite 05

CND Vinylux - 197 Rouge Rite 06

CND Vinylux - 197 Rouge Rite 07

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *