IsaDora – 884 Wine Gum

Jelly Pop Nail Gloss
Utskickat i recensionssyfte

Med en hungrig bebbe är det inte lätt att få till tid till manikyrer. Tre har jag i alla fall hunnit med på två veckor. Jag är säker på att det blir bättre längre fram när rutiner och sådant fungerar bättre. Men nu är det mest amning som står på schemat.

Jag har nu testat det sista lacket i Jelly Pop Nail Gloss som är mörklila. Nyansen får mig att tänka på lila vindruvor. Annars är namnet perfekt på detta lacket.

Det här är så snyggt. Lyckades inte få till superbilder men jag gillar det verkligen. Återigen har jag använt China Glaze Luna på lillfingret.

Jag ska även försöka få tid till att lägga dessa över silver. Hoppar nog över vitt men vill ni gärna se lacken över vitt så är det bara att hojta till så fixar jag det också.

Applicering: Tre lager och lättlackat. Ser ojämnt ut på bilderna men i verkligheten ser det hyfsat ut. Normal torktid.

 


English:

Jelly Pop Nail Gloss
Sent for review

I have a really hungry baby here so it’s not easy to find time for manicures. I have done three in two weeks. That’s always something. I guess it will be easier later on. Now I lay most of my time on my little girl.

I have tried the last polish in this collection. This is so nice. The shade reminds me of grapes. I put China Glaze Luna as an accent nail. Beautiful, isn’t it?

Application: Three coats and good formula. Normal dry time.

 

IsaDora - 884 Wine Gum 02

IsaDora - 884 Wine Gum 03

IsaDora - 884 Wine Gum 07

IsaDora - 884 Wine Gum 09

IsaDora - 884 Wine Gum 15

 

One thought on “IsaDora – 884 Wine Gum

  1. Men herregud, var har jag varit?! Har ingen aning om att du fått barn, grattis!<3 lacket är fint, gillar hur du bär dem med en glitteraccent, det ska jag också prova…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *