OPI – Inside the Isabelletway

Washington DC Collection, Hösten 2016
Utskickat i recensionssyfte

Förlåt, för att jag är sämst på att svara på kommentarer. Har inte svarat på hur länge som helst men det har blivit att jag har prioriterat inlägg framför att svara. Är ni jätteledsna om jag inte hinner svara? Jag läser alla kommentarer och blir lika glad varje gång någon skriver en rad men just nu verkar inte tiden finnas till både bloggande och att svara på kommentarer.

Idag blir det ett blogginlägg om ett chokladbrunt krämlack. Inte alls min grej. Jag har jättesvårt för ljusbruna krämlack i den här nyansen. Att det dessutom är ett limited edition som kostar hela 205 spänn kan jag inte förstå. Är det verkligen någon som vill lägga så mycket pengar på ett såpass vanligt lack?

Jaja, här är det i alla fall.

Applicering: Två lättlackade lager och snygg glansig finish som på de övriga jag har testat hittills ur kollektionen. Snabb torktid.

 

OPI - Inside the Isabelletway 01

OPI - Inside the Isabelletway 02

OPI - Inside the Isabelletway 07

OPI - Inside the Isabelletway 09

OPI - Inside the Isabelletway 11

OPI - Inside the Isabelletway 12

 

English:

Washington DC Collection, Fall 2016
Sent for review

Chocolate brown creme. Not my cup of tea. I like chocolate but not on my nails. It’s shiny and all, though. This is limited edition and more expensive than the ordinary polishes. I can’t understand that.

Application: Good formula, two coats and dries quickly to a shiny finish.

 

 

2 thoughts on “OPI – Inside the Isabelletway

  1. Hm, fattar verkligen inte vad som skulle göra detta värt en femtiolapp extra. Jättekonstigt faktiskt. Jag gillar många bruna lack, men föredrar dem oftast mörkare än så här.

  2. Så länge det inte är några direkt frågor tycker jag inte det gör så mycket om man inte svarar. Sen tycker jag iofs att det är trevligt om man gör det men ny bebis ger giltigt förfall ett tag!
    Lacket ser helt okay ut på dig men verkligen inget LE som ger habegär för mig… Påminner om de där tråkigaste från Norden-kollektionen för 2(?) år sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *