Sensinity – 45 Té Verde

Jag känner mig oinspirerad. Vill inte vara oinspirerad. Kanske beror det på mina naglar. Ingen aning. Hoppas det vänder. Sen kan det bero på att jag sovit som en kratta flera dagar i rad och är så himla trött på grund av detta.

Jag har inte brist på lack att visa så där ligger inte problemet i alla fall. 🙂 Idag fick jag hem nyheter från Depend…eller ska jag säga mer nyheter. Fattar inte hur jag ska hinna men får göra som jag brukar, ta det pö om pö.

Idag är det i alla fall onsdag och då visar vi grönt. Karin visar en marmorering idag men hon är inte nöjd. Jag har inte ens vågat mig på det där.

Det här lacket är galet grönt. Det torkar halvmatt så jag antar att det finns neonpigment i lacket. Det var såklart omöjligt att fota. Kameran fick spel och det ser inte alls ut som i verkligheten på bilderna. Den gröna nyansen ser inte naturlig ut utan mer som en plastig, giftig grön. Jag gillar’t.

Applicering: Tre lager. Bra formula så länge man inte håller på och jamsa med penseln. Då blir det snabbt ränder. Tyvärr torkade detta lite trögt. Det kan ha med topplacket att göra då jag testar ett nytt från IsaDora.

 


 

English:

It’s Green Wednesday and I will show you an crazy bright green that was impossible to capture with the camera. I think there are neon pigment since it dries a bit matte. The shade is not natural, more like plastic and toxic.

Karin is showing some nail art today but she wasn’t satisfied.

Application: Three coats. Easy application but can be a bit streaky if you use a lot of brush strokes. I’m not sure about the top coat I tries at the moment. The polish dried so slow and I don’t know if that depended on the polish or the top coat.

 

Sensinity - 45 Té Verde 03

Sensinity - 45 Té Verde 04

Sensinity - 45 Té Verde 05

Sensinity - 45 Té Verde 07

Sensinity - 45 Té Verde 08

Sensinity - 45 Té Verde 10

Sensinity - 45 Té Verde 11

 

3 thoughts on “Sensinity – 45 Té Verde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *