Zoya – Storm (ABC Challenge – Z)

Kollektion: Ornate Collection, Julen 2012

Det verkar som att lack från 2012 ofta blir bortglömda hos mig. Här kommer nämligen Storm som är en riktig gammal goding.

Det är sista dagen i Helenas ABC Challenge och det är Z som gäller så jag plockade passande nog fram ett Zoya. Det här är verkligen en godbit. Vem kan motstå svart och hologlitter? Själva glittret är finmalt men samtidigt ”chunky” som små, små flakes. Så himla snyggt och det har en helt jämn och glansig yta.

Även om det är roligt med den här typen av utmaningar så ska det blir skönt att inte låsa upp för många dagar i veckan till teman. Nu ska jag hålla mig till måndagar och onsdagar och kanske fredagar då jag gärna plockar fram indiesarna eller annat skojsigt. Sminkan och Emma tänkte damma av Holofredag som Skimmerskuggan tidigare hållit i. Kul, tycker jag. Där kommer jag säkert vara med emellanåt. Men, jag kommer inte att tvinga mig själv att vara med alla gånger på veckans alla temadagar.

Applicering: Mycket lättare att måla med än jag trodde. Täcker utan problem med två lager och har en normal torktid.

 


English:

Ornate Collection, Holiday 2012

Once again I have a really old but well known polish to show you. It’s the last day in Helena’s ABC Challenge and time for the letter Z.

Ok, Storm is just gorgeous. I love this so much and can’t understand why I haven’t tried it before now. It has a black jelly base and chunky holo glitter…or shimmer. It dries totally even on the nail and looks s perfect.

Application: Two coats, easy application and normal dry time.

 

Zoya - Storm 02

Zoya - Storm 05

Zoya - Storm 07

Zoya - Storm 09

Zoya - Storm 03

Zoya - Storm 13

 

 

6 thoughts on “Zoya – Storm (ABC Challenge – Z)

  1. Men hallå, har du låtit en av mina favoriter stå i lådan sen 2012?? Skämt å sido sånt händer hos mig också, men jag älskar verkligen det här lacket. Så himla fint 🙂

    Och jag tycker också det ska bli lite skönt med mindre upplåsta dagar i veckan. Jag har ju mitt Läsarnas Val och NCC gruppen, men den där holofredagen ska jag nog försöka få till också.

  2. Wow, vilket drömlack! Jag hittade din blogg idag, tycker att den är väldigt fin, den är inlagd i mina favoriter! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *